Home

Voor mij is de combinatie van medium en techniek altijd belangrijk geweest. Hoe realiseer je de vormen en kleuren waar ik zo van houd en die altijd blijven verrassen?

Altijd al hield ik van olieverf en canvas. Wat is er mooier dan je eigen canvas te spannen en daarna je ideeën met kwast en verf tot uitdrukking te brengen? PAINTING Of met verf, textiel en hout dromen tot leven te brengen? MIXED WORK

Het oog van de camera opende een nieuwe wereld voor mij. Een wereld die je niet altijd direct ziet maar die je zelf kunt zoeken en maken.

In opdracht van Uitgeverij EBNA maakte ik een reportage over de kleurige flats van het Heesterveld in Amsterdam Zuidoost. Terug te vinden in de uitgave ‘Een half uur Heesterveld‘. Een ander goed voorbeeld is mijn onderzoek naar drie jaar dwangarbeid van mijn schoonvader in Eberswalde.

Dit leidde tot de serie Duik in het verleden die ik uitwerkte als eindexamenopdracht van de Fotovakschool. Of ik gebruik installaties om te komen tot het beeld dat ik zoek.

Denk aan Strijd om de grot en andere foto’s uit de bijbehorende reeks ‘De grot – Vormen en kleuren‘. Bij mij is het afdrukken nooit het einde, daarna begint de speurtocht pas. FOTOGRAFIE

Het laatste nieuws over mijn werk: NIEUWS

Geïnteresseerd en benieuwd naar meer? CONTACT