//
1996 Bulletin 2

empty bottle nieuws bulletin 1996 no. 2
Voortzetting van het bulletin van het Empty Bottle News Agency – Alle Rechten Voorbehouden
“Geen Nieuws Is Ook Nieuws”

 


Nieuws Uit Verre Gewesten


Rondweg Brengt Geen Verandering

Van onze korrespondent – Waar in de ijstijd de oeros en wellicht een enkele reuzenmammoet dwaalde, vertoeft nu de brilslang of de marmot. Dat dit een noodzaak is, is niet vanzelfsprekend. De rondweg rond H. heeft hierin geen verandering gebracht. Dat dit alles onze gevederde vrienden niet deert is daarentegen met zekerheid gesignaleerd door deskundige vogelaars. Zo is de grauwe kiekendief in april reeds een aantal keren gesignaleerd tijdens het oversteken van de parallelweg.


Nieuwe Uitlaatpijp Op Grote Fabrieken Bij Stadhuis

Op enkele grote fabrieken in de buurt van het stadhuis heeft een onverlaat een nieuwe uitlaatpijp gezet. Deze uitlaatpijp bleek bij nader onderzoek zorgvuldig verchroomd volgens een nog onbekend proces. De politie heeft de zaak in onderzoek. Vooralsnog is de zaak een raadsel.
Een woordvoerder verklaarde dat er mogelijk een verband is met de zaak van de gedemonteerde fietsbellen eerder dit jaar. In een zijstraat van de Voorstraat waren minstens een en mogelijk twee fietsbellen gedemonteerd door onbekende vandalen. Deze zaak is ondanks een grote inzet en betrokkenheid van de recherche nog steeds niet opgelost.

Annoncering van: Blues Stay Away Music

Als altijd zijn wij vol van optimisme, zo niet adembenomen! Dat dit zo resoluut zou worden opgelost had geen doordachte resolutie af kunnen steken. Maar zoals men zegt wanneer de dag beeindigd is maakt de muzikale balans veel goed voor de liefhebber! Als altijd blijven wij, met alle hoogachting,


Men vraagt ons: Welke opera werd er geschreven naar aanleiding van de opening van het Suez-kanaal? Wie is de uitvinder van de lift? Wie was Carl T. Dryer? Wie regisseerde de film “Der blauwe Engel”? In welk jaar is de penicilline uitgevonden? Waarom blijft een blokje ijs op water drijven? Wat kan de Ster van Bethlehem zijn geweest? Kun je van zoenen nu wel of geen aids krijgen? Hoe wordt de dikte van de ozonlaag eigenlijk gemeten? Wanneer ontdekten mensen dat er een verband bestaat tussen seks en de geboorte van een kind? Wat is de hoofdstad van Burkina Faso? Hoe heet de president van Bolivia? Hoeveel punten moet je hebben om met tennis een tiebreak te winnen? Wat zei Winston Churchill over de waarde van citaten?


© 1996 Dimlicht Associaties Amsterdam