//
1996 Bulletin 1
empty bottle nieuws bulletin 1996 no. 1
Voortzetting van het bulletin van het Empty Bottle News Agency – Alle Rechten Voorbehouden
“Geen Nieuws Is Ook Nieuws”

Met Ontbrekende Geheimen


Meesterwerk Nooit Teruggevonden

Van onze korrespondent – Menigeen lacht om de ongelukkige die uitglijdt over de onverwachte bananeschil. Zo niet de Duitse componist Fr. Schlepper (1902-1959). De compositie “Der Schlag” brengt een gevoel van medeleven tot uiting dat wellicht ook de moderne mens aanleiding tot bezinning geeft. Hedendaagse musicologen betreuren de omstandigheid dat juist dit meesterwerk in 1928 verloren is gegaan tijdens een verhuizing van de toen nog onbekende Friedrich Schlepper.


Oplossing Ontbreekt – Geheim Blijft Bewaard

Een van de eerder beschreven gebeurtenissen is het ontluiken van de lentebloesem. Waarom dit moest gebeuren blijft echter vooralsnog onopgelost. Men vermoedt dat dit mogelijk te maken heeft met een storing in de Genetische Code van tulpen of grassen. De wetenschap staat voor een raadsel. Wellicht zal het altijd onopgelost blijven! Zo bericht onze korrespondent in Londen, hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.

Annoncering van: Blues Stay Away Music

De annoncering van deze al te gering geschatte “garage symphonie” blijft een meer dan bewonderenswaardige “act” van deze meer dan achtenswaardige “duivenbijters” die desalniettemin met blijvend respect beacht moet wezen. Zo zij het ook, al weet de retrospectieve waaghals meer dan dat. Maar zoals het spreekwoord altijd al beoogde, aktueel is er niet zoiets als een vrije maaltijd om twaalf uur ‘s middags!


Bord niet te lezen vanaf snelweg

Van een korrespondent – Nog steeds is het bord bij het volkstuinencomplex net voor de A2-afslag Jaarbeurs (komend vanaf Amsterdam) onleesbaar voor automobilisten op de A2. Het bord staat op een paal van ongeveer 3 meter hoogte in een weiland rechts van de weg, net voor de bosrand. De combinatie van afstand tot de rijbaan en lettergrootte is zodanig dat voor een automobilist met normaal zichtvermogen totaal niet te lezen is wat op het bord staat.


 
1996 © Dimlicht Associaties Amsterdam