//
24Uurs

Het EBNA-archief bezit een grote hoeveelheid 24-uurs materiaal. De EBNA-archivaris vist hier zo af en toe een item uit en publiceert het op het internet. Het begon ooit, in 1996,  met het 24-Uurs Overzicht. Toendertijd was er op het internet nog niets te vinden over de Hendrik Hudson Groep, of, minstens zo erg, over de 24-Uurs. PJ verzorgde een service-pagina voor de groep en het EBNA-Archief lanceerde het HHG 24-Uurs Overzicht. De service-pagina is reeds lang geleden verdwenen, het Overzicht gedijt en is uitgegroeid tot een respectabele vraagbaak. Sinds de kaart met alle startpunten in 2006 is toegevoegd, geeft het overzicht een bijna compleet beeld van de tochten tot dusver.. 

In oktober 2005 de 24-Uurs van 1975, “In de ban van de Ring” ontsloten. En eind november van hetzelfde jaar heeft de archivaris de 24-uurs van 1983, “Een geheel verzorgde reis” beschikbaar gesteld.

In 2011, terwijl het fysieke archief gedigitaliseerd werd, publiceerde EBNA de uitnodiging en de opdrachten van de 24-uurs van 1977, “Volksfront voor het Behoud van Bambilië”. 

 

Actuele info over de 24-Uurs is te vinden op de site van de Oude Hap,  www.oudehap.nl